Tunnisteet

lauantai 29. syyskuuta 2012

Sienimetsät ovat taas täällä!

Syksy on kyllä ihan paras vuodenaika! Sienestys on maailman mukavinta puuhaa ja parasta lenkkeilyä on kyllä harppoa metsässä vaihtelevassa maastossa. 

Koirat ovat aina aivan onnesta soikeana, kun huomaavat, että suuntaamme sienimetsään. Ne saavat aina ihan kamalat hepulit ja loikkivat upottavilla sammaleilla tehden hulluja hyppyjä. 

Välillä jostain keksitään joku komea karahka suuhun, välillä vaan haukutaan ja loikitaan pelkästä metsän riemusta.


Sienimetsässä usein aina uppoaa aikaakin helposti muutama tunti, joten kotona on aina odotettavissa väsyneitä ja onnellisia koiria sienereissun jälkeen. Hassua, kun vaikka itse liikkuisi tuntitolkulla niin aina jää vähän kuitenkin helposti sellainen huono itsetunto, että vielä ei ole urheillut tarpeeksi ;D Sen sijaan, kun vie koirat rymyämään pariksi tunniksi metsään ja katsoo sitten, miten rauhassa ovat koko loppupäivän kotosalla, tulee siitä aina tosi hyvä mieli :)


Roxyn kippurasaparo kerryhäntä on oivallinen työkalu koiran rentoutumisen tasosta. OIKEASTI! Mitä rennompi koira, sen enemmän sykerö rupeaa avautumaan ;D Ihan suoraa siitä ei saa, mutta ylläolevassa kuvassa jo äärettömän rentokoira, siis hännän perusteella ;D Näin auki hännän saa vaan, kun koira on tosi "reporanka" ;D

Kisoista pidetty vähän taukoa, siis Roxy. Ihmiset sen sijaan suuntaavat huomennakin agikisoihin töihin. Roxy starttaa seuraavan kerran ensi kuussa Jyväskylässä.

Suurpuudelilla  ollut oikein hauskaa uudessa treeniryhmässä ja se jopa voitti kauden ekat harkkakisat omassa treeniryhmässään ;) Tosin kymmenellä virhepisteellä, mutta me ei tuollaiissta pikkuseikoista välitetä, kun nautitaan ihan täysillä ;)  

Roxy käväs kans MH -luonnekuvauksessa, mutta kirjoitan siitä sitten lisää toinen kerta ihan oman osuutensa. Testin mukaan tässä oli sosiaalinen ja hivenen vellihousu kerry kyseessä. Oivallinen seurakoira siis ;) Koko testissä se ei osoittanut aggressiivisuutta missään vaiheessa.

Mutta siis lisää sienimetsiä ja aurinkoisia viikonloppuja meille kiitos! Syksy menee niiiiin nopeasti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti