Tunnisteet

tiistai 9. lokakuuta 2012

Kolmasluokkalainen, kävelee kuin nainen ;)




Oltiin kuukauden kisatauon jälkeen mökillä ja Tommy Roxy starttas Jyväskylässä JATin kisoissa.
Olin ilmoittanut ne kahteen starttiin, mutta nyt kävikin niin iloisesti, että Tommy ja Roxy nappasivat ylivoimaisen luokkavoiton ekalta agiradalta ja Roxy nousi kolmosiin!

Rata oli vieläpä tosi hieno! Säpäkkä terrieri melkein pysyi lähdössä paikalla, viiletti hurjaa 4.30 etenemän vauhtia ja 0 virhepistettä!

Ohjaaja kirosi omia ojausvirheitään. Kuulema pariin paikkaan oli ajatellut jonkun tietyn ohjausliikeen, mutta videolta näki, että tönöttikin vaan paikallaan. Onneksi koira oli ohjaajaansa taitavampi ;) Videoltä näkyy, että tiet ovat Roxylla vielä aika pitkiä, joten niitä saisi kehittää jatkossakin. Opetella vaikka vähän suhuttelemaan ja ennakoimaan. Monessa kohdassa Tommy olisi voinut kääntyä hiukan aikaisemmin. Myös poispäinkäännöksillä saisi varmasti vieläkin lisää vauhtia tassuihin.

Hienoa oli nähdä miten kepeilläkin piski vain kiihdytti loppua kohti lisää vauhtia ja miten Tommy ja Roxy ovat löytäneet kontakteistakin omanlaisensa. Ei tosiaan mitään pelkoa, että se kontaktilta loikkaisi pois, juoksee aina varmasti alas asti...vaikka ei ihan pysähtyisikään. ;)

Tässä vielä Tommyn ja Roxyn rata :)


Pitänee bongata seuraavat kisat sitten plakkariin, nythän se tosi touhu vasta alkaa! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti