Tunnisteet

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kennelyskä :(

No kesken aurinkoisimpien kevätpäivien ja hauskoimpien suurpuudelitreffien iski meille sitten kennelyskä :(

Nera oksenteli päivässä lähes 20 kertaa, joten käytiin myös eläinlääkärissä nesteytyksessä. Nera sai kans antibioottikuurin. Roxyyn sama tauti iski pari päivää myöhemmin, mutta hitusen lievempänä. 

Kotihoidon ohjeeksi höyryhengitystä kuonolaisille ja ehdoton liikuntakielto. Höyryhengitys tapahtui siis ihan vaan kimppasuihkulla, hana niin kuumalle kun lähtee, suihkuverho tiukasti kiinni ja kuonomurut sinne seisoskelemaan. Ihan hyvä rutiini niille tuli, kiltisti seisoskelivat ja odottivat.

Olin myös ihmeissäni miten koirilla ei sitten enempää loppujen lopuksi keittänyt yli. Lenkkeillä kun ei saanut, ihan vain korttelin ympäri. Edes kerryllä ei keittänyt yli ja rauhassa makasivat sohvalla. Toki aina vähän väliä meni riuhuleikiksi ;)

Mistä sitä tietää mistä pöpö sitten tuli, mutta ajallisesti ainakin täsmäisi juurikin tuo Lassilan koirapuiston reissu itämisajankohdan kanssa. Sen jälkeen olenkin kuullut aika monen muunkin sairastuneen, jotka olivat tuolla Lassilassa samaan aikaan pari viikkoa sitten. Facebookin eri koirapuistojen sivuja seuraamalla tosin selviää, että kennelyskäisiä koiria tuntuu olevan nyt joka puolella. Tuon lähipuistommekin vakkareista osa kipeänä. 

Tässä silti vähän tunnelmia Lassilasta parin viikon takaa ;)






Tommy on sitten käynyt Seppo Savikon treeneissä lainakoira Villellä :) Ville on 9 v kolmosluokassa kisaava parson jack russelin terrieri :) Aika hauskaa ollut kokeilla hyvin erilaisella koiralla ohjaamista ;)

Ensi viikolla Roxy varmaan pääseekin jo taas Sepon treeneihin ja sitten oman seuransa treeniryhmään. Tommy on sunnuntaina epiksissä Haussa ekaa kertaa töissä, hih mitähän siitä tulee :D 

Ai niin! Piti kertoa, että eläinlääkärissä olikin jännä juttu, kun eläinlääkäri Neraa tutkiessaan kysyi, että onko meillä toinen koira kotona, kenties vahva narttu? Kuulema Neran vulvasta näkee, että juoksut olisivat tuloillaan heti kun Roxy "antaa luvan" :D Nera siis pihtaa niitä, odottaa jos Roxylla tulis juoksut ensin! Kuulema aika tavallista tällaisessa tilanteessa, missä toinen koira on selkeä pomo. Susilaumassakin kuin vain alfanaaras saa lisääntyä. Voi Nera villasukka lapanen, ei edes juoksuja saa tulla, kun Roxy määrää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti