Tunnisteet

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

hyl, hyl, hyl, 0 (LUVA), hyl, hyl

Siltä kuulosti tämän viikon suora ATD:n ja HAU:n syysskaboissa. Radat oli varsin haastavia (ainakin meille), mutta onneksi tuo yksi nolla tuli edes rävellettyä sieltä läpi vaikka sekin meinas jo kosahtaa pariin otteeseen.

Roxyn haukkuminen ja varastelu on kyllä vaan pahentunut, se myös varastelee kontakteilta, niin että ne voisivat mennä juoksukontakteina tota menoa. Onneksi ei koskaan loikkaa kontaktilta niin, ettei osuisi kontaktiosaan...mutta en sitten tiedä onko se matkalla sinnepäin ;D

Kuski oli välillä aivan pihalla, törmäåsi kerran esteeseen, kaatuikin kerran ihan rähmälleen suoraan esteen edessä. Roxy pysähtyi ja katsoi maassa sätkivää ja käsiä heiluttelee Tommya, että tämähän on ihan uudennäköinen juttu, enpäs ole ennen nähnytkään tämänlaista ohjausta, mitäköhän tämä tarkoittaa....hmmm...hmmm..nyt tiedän! Varmasti...TAKAAKIERTOA! Ja niin loikkasi Roxy väärältä puolelta sen esteen.

Kuvaajalla oli taas kuvaus jossain ihan muussa kuin itse kuvattavassa kohteessa. Onnistuinpa laittamaan videokameran päällä reppuunikin ja unohtamaan sinne, että melkein se söi koko akun. Lisäksi onnistuin yhdellä radalla kuvata vain alun, kun Roxy haukkuu ja kun koira aloittaa radan, laitan videokameran näköjään...pois päältä! ;D xD Hyvä minä!

No tässä kuitenkin vähän videota parista radasta, jotka kokonaan mukaan sain. Kasassa siis kaksi luvaa kakkosista, mutta tässä olisi kyllä nyt hyvä harjoitella tai muuten tulee vaan hylkyjä kolmosista ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti