Tunnisteet

perjantai 30. syyskuuta 2011

Koira kuin omistajansa vai omistaja kuin koiransa..?

Pakko laittaa tähän väliin tällaista pientä galluppia...monestihan siis sanotaan, että omistajat ovat kovin koiriensa näköisiä...tai koirat omistajiensa.

No sattui niin, että useammalta taholta kuulin Neran olevan ihan Tommyn näköinen ;D Eri tilanteissa siis, ilman että asiasta olisi aikaisemmin ollut puhetta. Esim. Susannan 6 v tyttö Jenny leikki yksi päivä Roxyn ja Neran kanssa ja jossain vaiheessa jäin kuuntelemaan, että mitä oikein leikkivät. Jenny komensi koiria: "Tule Roxy, tule Pikku-Tommy!" Kysyin Jennyltä sitten, että miksi kutsuu Neraa Pikku-Tommyksi ja vastaus oli närkästynyt ja suora: "No höh, ootko ikinä kattonut Neran naamaa, ihan Tommyn näköinen!" Hassua en kyllä ollut ajatellut asiaa niin, mutta kieltämättä pään leveyssuhteessa ja silmien sijainnissa kalloa kohti on jotain samaa :D Tein sitten tällaisen pienen kuvan, sanokaa te, onko näissä samaa?


Tommy varmaan koskaan ei ole halunnut näyttää just välttämättä puudelilta, heh heh...varmaan tosi mientä ylentävää ja machoa. Suoraan sanoen joka miehen toive näyttää villakoiralta ;D

Tasa-arvon vuoksi tein sitten samanlaisen myös musta ja Roxysta...hmmm...


No, sanokaa TE! ;D

Hauskaa viikonloppua!!! :) :) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti